top of page

Ota

podcastimme kuunteluun:

Kujeillaan podcastissa seksuaalineuvoja Kati Vasell ihmettelee seksuaalisuuden eri aiheita yhdessä Miia Raussin kanssa. Podcastissä annetaan tietoa seksuaalisuudesta elämän eri vaiheissa. Podcastin teemat voivat auttaa kommunikoimaan kumppanin kanssa tai olla vanhemmalle tueksi lasten ja nuroten seksuaalikasvastuksesa. Jokaisen podcastin lopussa kuullaan aiheeseen liittyvä pohdintatehtävä.

Tosi tarina Lassin elämästä, missä merkitystä on vain päihteillä ja Cobainilla.

Host: Niina, Roima Team Osk

Vieraana: Eeva, Toinen Tulevaisuus Oy

 

Tässä jaksossa vaihdetaan näkökulmaa vanhempien perspektiiviin. Mitä vanhemmalle tapahtuu, kun hänen nuorensa sairastuu mielenterveys- tai päihdeongelmaan? Vaikeissa elämäntilanteissa nuoren lisäksi myös vanhemmat tarvitsevat tukea ja apua. Toinen Tulevaisuus tarjoaa tukea nuorten vanhemmille, ja siitä meille on kertomassa Eeva. Eeva on kokenut vanhempainryhmien ohjaaja, psykoterapeutti ja Toinen Tulevaisuus Oy:n vastaava johtaja.

Host: Niina Piirainen, Roima Team Osk

Vieraat: Riikka Koskela & Johanna Suutari, Tampereen kaupungin Nuorisopalvelut

 

On taas aika puhua nuorten voinnista. Tässä jaksossa nuorten mielenterveyden haasteisiin kurkataan nuorisotyön näkökulmasta, ja vieraina onkin kaksi pitkän linjan ammattilaista nuorisotyön saralta - nuoriso-ohjaaja Riikka Koskela ja etsivän nuorisotyön ohjaaja Johanna Suutari.

Host: Niina, Roima Team Osk

Vieraat: Kati ja Veikko, Toinen Tulevaisuus Oy

 

Tässä jaksossa keskustellaan muun muassa siitä, miten yrityksissä toteutetaan vastuullisuutta, miksi auttamisesta ei rohjeta kertoa julkisesti ja kuinka nuoren sukupolven vointi heijastuu koko yhteiskuntaan. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan kuinka rakennetaan Toinen Tulevaisuus.

Host: Niina, Roima Team Osk

Vieraat: Kati ja Sanna, Toinen Tulevaisuus

 

Nuorten mielenterveyspalvelut ovat ruuhkautuneet ja päihdeongelma yhdistettynä mielenterveyden haasteisiin tiputtaa useat nuoret hoidon parista kokonaan. Nuorten kohtaamat haasteet koskettavat koko perhettä, ja sekä nuoret että heidän perheensä jäävät liian usein yksin. Sen lisäksi, että apua on vaikea saada, on myös työlästä koittaa löytää avun eri vaihtoehtoja. Näiden tarpeiden vastaukseksi rakennetaan Toinen Tulevaisuus.

bottom of page